Simpson'lar Yeni Tahmin! 2024'ün Sırlarını Şimdiden Açıkladılar: Aşırı Sıcaklar Kapıda, Nükleer Kriz Tehlikesi Belirdi

The Simpsons" dizi ekibi, 1989 yılından bu yana seyircileri eğlendirirken bir yandan da gelecekle ilgili tahminlerde bulunuyor. Pandemi dahil her şeyi tahmin eden Simpsonlar'dan 3. Dünya Savaşı tahmini

The Simpsons" dizi ekibi, 1989 yılından bu yana seyircileri eğlendirirken bir yandan da gelecekle ilgili tahminlerde bulunuyor. 35 sezonluk serüveninde birçok kez gerçekleşen olayları önceden öngören dizinin, 2024 yılı için yeni ve çarpıcı kehanetleri ortaya çıktı. Geçmişte Donald Trump'ın başkanlığı, COVID-19 pandemisi, Jeffrey Epstein skandalı gibi önemli olayları öngören dizi, şimdi de 2024 yılında yaşanacak olaylar hakkında öngörülerde bulunuyor.



Seyircilerini her bölümde farklı konularla düşündürmeyi başaran "The Simpsons", geçmiş kehanetleriyle sürekli olarak dikkat çekti. Özellikle Donald Trump'ın ABD başkanlığı, Covid-19 salgını, Disney ile Fox'un birleşmesi ve diğer pek çok olayı önceden tahmin etmesi, diziye olan ilgiyi arttırdı. Dizinin Ebola virüsü yayılımını da önceden öngörmesi ise dikkate değer bir başka örnekti.



"The Simpsons"ın 2024 yılı için kehanetleri ise dünya gündemini yakından ilgilendiriyor. Diziye göre bu yıl aşırı sıcaklar nedeniyle insanlar zor zamanlar geçirecek ve evlerine kapanmak zorunda kalacak. Aynı zamanda, ekonomik bir enflasyon krizinin yaşanması ve iki büyük güç olan ABD ile Çin arasında bir çatışmanın olabileceği tahminleri ise seyircileri endişelendiriyor. Dizinin nükleer bir savaş ihtimalini işaret etmesi, dünya çapında tedirginlik yarattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri