Gaziantep mekanik biyolojik arıtma ve biyogaz üretim tesisi yaptırılacaktır

Gaziantep mekanik biyolojik arıtma ve biyogaz üretim tesisi yaptırılacaktır

ilan.gov.tr'de yayınlanan ilana göre;

Türkiye’deki Mülteciler İçin Mali Yardım Programı (FRIT II) kapsamında “Belediye Hizmetleri Projesi I”i finanse etmek amacıyla İLBANK ile Fransız Kalkınma Ajansı (AFD) arasında imzalanmış olan anlaşma çerçevesinde, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) tarafından “Gaziantep Mekanik Biyolojik Arıtma ve Biyogaz Üretim Tesisi- Kapasite Artırımı (2. Aşama), Birleşik Isı ve Güç (CHP) Ünitesi ve Atıktan Türetilmiş Yakıt (ATY) Üretim Ünitesi” işinin AFD ihale usul ve yöntemleri ile ihaleye çıkılması planlanmaktadır.
Söz konusu ihale “ön seçim” yöntemiyle iki (2) aşamalı gerçekleşecek olup, ön seçim aşamasında en fazla altı (6) firma seçilecektir. İhale davetinin Temmuz 2024'te yapılması planlanmaktadır.
İlgilenen başvuru sahipleri “www.gaziantep.bel.tr” “www.ilbank.gov.tr” “tenders- afd.dgmarket.com” internet sitelerinden detaylı ilan metnine ulaşabilirler.
Ön Yeterlilik için yapılacak başvurular elden, posta veya kurye ile ya da elektronik ortamda 04 Nisan 2024 saat 14:00'e (yerel saat) kadar aşağıdaki adrese gönderilmelidir.

Detaylı bilgi için tıklayınız

Kaynak : Haber Merkezi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri