Gaziantep Şehitkamil'de 280 m² dubleks daire icradan satılıktır

Gaziantep Şehitkamil'de 280 m² dubleks daire icradan satılıktır

ilan.gov.tr'de yayınlanan ilana göre;

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2020/13857 ESAS sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:
TAŞINMAZIN ÖZELLİKLERİ: Gaziantep İl, Şehitkamil İlçe, PANCARLI Mahalle/Köy, 1611 Ada, 12 Parsel, A blok Üçüncü-Çatı kat 6 nolu bağımsız Nolu Bağımsız Bölüm Taşınmazın cinsi tapu kayıtlarında ve irtifakında görüldüğü gibi yerinde, parsel üzerinde bodrum + zemin + 4 normal kat olmak üzere toplam 6 katlı binanın üçüncü-çatı kattaki kuzey-güney-batı cepheli mesken olduğu görülmüştür. Dava konusu meskenin olduğu bina bodrum + zemin + 4 normal katlı olmak üzere toplam 6 katlı betonarme binadır. Üçüncü-çatı kattaki, 6 bağımsız bölüm nolu (daire kapı no:6), kuzey-güney-batı cephedeki dubleks olarak inşa edilen dairede 3. normal katında 1 salon, 3 oda, mutfak, antre, banyo, duş, lavabo, wc, 2 balkon mahalleri bulunmaktadır. Bu katın inşaat alanı 200,00 m2'dir. (net 175,00 m2) Çatı katında ise 2 oda, banyo-wc mahalleri bulunmaktadır. Çatı katının inşaat alanı ise 80,00 m2'dir. Dubleks meskenin toplam inşaat alanı 280,00 m2'dir. Çatı katının ön teras kısmı ahşap çatı ve cam balkon şeklinde kapatılmıştır. Mesken olarak düzenlenmiş dubleks dairenin duvarları ince sıva üzerine macunlu boya yapılmıştır. Dairenin salon ve oda tabanları ahşap parke kaplama yapılmıştır. Islak zemin tabanları seramik kaplama yapılmıştır. Mutfak tezgah üstü, diğer ıslak zeminlerin duvarları tavana kadar fayans yapılmıştır. Kapılar ahşap, pencere doğramaları PVC'dir. Dairenin elektrik ve suyu mevcuttur. Dava konusu meskenin olduğu bina kaloriferli ve asansörlüdür. Her katta 2 daire bulunmaktadır. Bina yaklaşık 15 yıllık olup yıpranması %15 olarak düşülecektir. Hasar Sorgu Durumu sorgusu neticesinde "HASARSIZ" olarak görünmektedir. Taşınmaz şehir merkezinin yaklaşık 3 km batısında bulunmakta olup her türlü belediye ve sosyal hizmetlerden tam olarak yararlanmaktadır. Çevresi tamamen imarlı ve çok katlı olarak yapılaşmıştır. Taşınmazın olduğu bina Ali Şir Nevai caddesine cepheli olup Milli Egemenlik bulvarının yaklaşık 200 m batısında ve Hilmi Kırşan camisinin yaklaşık 100 m doğusundadır.
Adresi :Pancarlı Mah. Ali Şir Nevai Cad. N:9 İkizevler Sit. A Blok K:Üç-Çatı, D:6 Şehitkamil/G.Antep
Yüzölçümü : 1.506,17 m2, Arsa Payı : 165/2636, KDV Oranı: %20
İmar Durumu:Taşınmaz uygulama imar planına göre ayrık nizam üç katlı konut yapı adasına (Taks: 0,40 Kaks: 1,35) denk gelmektedir.
Kıymeti : 5.441.746,49 TL
Kaydındaki Şerhler:Tapu kaydındaki gibidir. Tapu kaydı dosyamızdan incelenebilir.

Detaylı bilgi için tıklayınız

Kaynak : Haber Merkezi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri