Gaziantep'ten Yola Çıkacaklaklar Dikkat! KGM uyardı! Gaziantep-Şanlıurfa yoluna dikkat

Karayolları Genel Müdürlüğü'nün yol durumu bültenine göre Gaziantep-Nizip-Birecik yolunun 10-11 kilometrelerinde gerçekleştirilen çalışmalar nedeniyle ulaşım kontrollü bir şekilde devam ediyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü, yapılan çalışmalardan kaynaklı Gaziantep-Nizip-Birecik yolunun 10-11.kilometresi arasında Nizip ve Birecik geçişlerinde yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım iki yönlü ve kontrolü olarak sağlanacağı öğrenildi.

Karayolları Genel Müdürlüğü, yol çalışması nedeniyle araç sürücülerin yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekmesi konusunda uyarıda bulundu.

Çalışmaların olduğu karayolları;

1İzmir-Çeşme Otoyolunun Güzelbahçe Kavşağı-Urla Kavşağı Kesimi 21-25.km.leri arasında üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle İzmir-Çeşme İstikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanmaktadır. (30.01.2024-15.02.2024)
2Gaziantep-Birecik Otoyolunun Gaziantep Doğu Kavşağı- Nizip Kavşağı Kesimi 10-11.km.leri arasında Gaziantep Doğu Alın Gişesi (SGS) yapım çalışmaları nedeniyle şerit aktarımı yapılmış olup, ulaşım Şanlıurfa istikametinden iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanmaktadır.
3Sakarya-Hendek yolunun 4-5.km.leri arasındaki Pekşenler Kavşağında köprülü kavşak yapım çalışması nedeniyle ulaşım servis yolundan sağlanmaktadır.
4Aksaray-Ortaköy yolunun 9-11.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.
5Taşköprü-Hanönü-Boyabat yolunun 43-49.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.
6Lapseki-Biga yolunun 12-14.km.leri arasında Biga-Lapseki istikametinde üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanmaktadır.
7Fatsa-Ordu yolunun 13-14.km.leri arasında (Nefise Akçelik Tüneli Çıkışı) bakım-onarım çalışmaları nedeniyle Fatsa istikametinde sağ şerit trafiğe kapatılmış olup, ulaşım sol şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.
8Elazığ-Malatya yolunun 26-27.km.leri arasında üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.
9Trabzon-Maçka yolunun 3.km.sinde (Yeni Otogar Mevkii) baş üstü levha montaj çalışması nedeniyle her iki yönde ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.(05.02.2024-12.02.2024)
10Akseki-Alacabel yolunun 22-24.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri