Gaziantep'ten Yola Çıkacaklar Dikkat! Karayolları Genel Müdürlüğü Duyurdu

Karayolları Genel Müdürlüğü Yol Durumu Bülteni'ni yayınladı TAG otoyolunda çalışma var
1İzmir-Çeşme Otoyolunun Güzelbahçe Kavşağı-Urla Kavşağı Kesimi 21-25.km.leri arasında üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle İzmir-Çeşme İstikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanmaktadır. (30.01.2024-15.02.2024)
2TAG Otoyolunun Narlı Kavşağı-Gaziantep Batı Kavşağı Kesimi 7-8.km.leri arasında Gaziantep Batı Alın Gişesi (SGS) yapım çalışmaları nedeniyle şerit aktarımı yapılmış olup, ulaşım Gaziantep istikametinden iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanmaktadır.
3Sakarya-Hendek yolunun 4-5.km.leri arasındaki Pekşenler Kavşağında köprülü kavşak yapım çalışması nedeniyle ulaşım servis yolundan sağlanmaktadır.
4Trabzon-Rize yolunun 6.km.sinde (Yalıncak PTT Mevkii) yaya üstgeçidi montaj çalışması nedeniyle 08:00-18:00 saatleri arasında her iki istikamette ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanacaktır. (30.01.2024-12.02.2024
5Konya-Antalya yolunun Demirkapı Tünelleri Konya-Antalya istikameti sağ tüpü bakım onarım çalışmaları nedeniyle kapatılmış olup, ulaşım servis yolundan sağlanmaktadır.
6Çanakkale-Çan yolunun 15-18.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.
7Fatsa-Ordu yolunun Fatsa Şehir Geçişinde bulunan Bolaman-1 Köprüsünün tabliye betonu onarım çalışmaları nedeniyle Samsun istikametinde ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.
8Taşköprü-Hanönü-Boyabat yolunun 43-49.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.
9Bingöl-Karlıova yolunun 25-28.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.
10Kangal-Alacahan-Hekimhan yolunun 15-17.km.leri arasında üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.

KAR VE TİPİDEN KAPALI YOLLARI HARİTA ÜZERİNDE GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ !

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri