Karayolları Duyurdu! Gaziantep'ten Yola Çıkacaklar Dikkat!

Karayolları Genel Müdürlüğü Yol Durumu Bülteni'ni yayımladı... İşte Türkiye'de kar'dan veya çalışmadan kapalı olan yollar
1İstanbul-Ankara yolunun 3-6 km.leri arasında Kozluk Kavşağı Mevkiinde yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım servis yolundan sağlanacak olup sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekmektedir.
2Ankara-Kırıkkale yolunun 25-27.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle her iki istikamette şerit daraltması ve şerit aktarması yapılarak ulaşım 2'şer şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.
3Manisa-Turgutlu yolunun 1-7.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.
4Osmaniye-Gaziantep yolunun 15-48.km.leri arasında muhtelif kesimlerde yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.
5Fatsa-Ordu yolunun 13-14.km.leri arasında (Nefise Akçelik Tüneli Çıkışı) bakım-onarım çalışmaları nedeniyle Fatsa istikametinde yolun sağ şeridi trafiğe kapatılmış olup, ulaşım sol şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.
6Bingöl-Karlıova yolunun 25-28.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.
7Elazığ-Diyarbakır İl Sınırı-Diyarbakır yolunun 51-53.km.leri arasında köprülü kavşak yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.
8Hopa-Borçka-Artvin yolunun 1-16.km.leri arasında muhtelif kesimlerde yol yapım çalışması nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.
9Kaş-Demre-Finike yolunun 64-65.km.leri arasında kanalizasyon altyapı çalışması nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
10Çanakkale-Balıkesir yolunun 22-33.km.leri arasında üstyapı ve sanat yapıları çalışmaları nedeniyle ulaşım servis yolundan sağlanmaktadır.

KAR VE TİPİDEN KAPALI YOLLARI HARİTA ÜZERİNDE GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ !

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri