Beşiktaş’tan Gaziantep ALG Spor kadın oyuncusu için şok iddia! ‘Bu oyuncu erkek, Araştırılmasını istiyoruz’ iddiası geldi

Gaziantep ALG Spor oyuncusu Patricia Mingas Afonso Seteco ile ilgili Beşiktaş’tan ‘Bu oyuncu erkek. Araştırılmasını istiyoruz’ iddiası geldi.

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nin 16. haftasında ALG Spor’a konuk olan Beşiktaş United Payment şok bir iddia ortaya attı. ALG Spor’a galibiyeti getiren oyuncu ile ilgili olarak Beşiktaş, ortalığı karıştıracak bir iddiada bulundu.

Beşiktaş Futbol A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Fırat Fidan, Angolalı oyuncu Patricia Mingas Afonso Seteco'nun 'erkek' olduğunu öne sürdü.

Fırat Fidan, "Resmen oyuncunun kimliğini değiştirmişler. Erkeği kadın diye oynattılar. Çok ayıp, yazık” ifadelerini kullandı. İdari Direktörü Hasan Sarıgül ise, "Kesin olarak erkek ya da kadın diyemiyoruz. Oyuncunun davranışlarından şüphelendik. Ondan sonra internette araştırma yaptık, Facebook sayfasını bulduk; erkek görünüyor. Türkiye Futbol Federasyonu'na başvurup, araştırılmasını isteyeceğiz" dedi.

Kaynak : Haber Merkezi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri