FATMA ŞAHİN DUYURDU! Gaziantep'te Kimse Evsiz Kalmayacak!

Fatma Şahin'in İmzasıyla Güneyşehir'de 530 Yeni Konut Sahiplerini Buluyor: Cumhurbaşkanı Erdoğan Teslimatı Gerçekleştirecek!

Gaziantep'te yaklaşık üç yıl süren yoğun çalışmaların ardından Geneyik bölgesinde konumlandırılan ve toplu konut projeleri sayesinde binlerce vatandaşın ev sahibi olmasını sağlayan Fatma Şahin'in öncülüğünde gelişen inşaat projesi sonunda tamamlandı. Geneyik'teki projenin, modern yolları, alışveriş merkezleri ve eksiksiz sosyal donatı alanları ile dikkat çeken 530 adet 2+1 ve 3+1 daireleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 6 Şubat tarihinde deprem bölgesi vatandaşlarına teslim edilmek üzere hazır hale getirildi.

ŞAHİN MÜJDELEDİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Geneyik'e hayat veren projede sona gelindiğini müjdeledi. Güneyşehir'de yer alan 530 konutun peyzaj işlemlerinin tamamlandığını ve kısa süre içinde yeni sahiplerine kavuşacağını açıkladı. Belediye başkanının verdiği bilgilere göre, bu projeler sayesinde çok sayıda aile, nitelikli ve uygun maliyetlerle konforlu bir yaşama adım atmış olacak. Gaziantep'in gelişen yüzü, TOKİ'nin destekleri ve yerel idarenin özverili çalışmalarıyla ev sahibi olmanın hayalini kurmak artık çok daha erişilebilir ve umut verici bir hedef haline gelmiş durumda.

Muhabir: Cumhur Dülek - Ferhat Akbay

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri