Gaziantep Sanayi Odası, Şehit Polis Fethi Sekin'i Anarak Faciayı Engelleyen Kahramanı Onurlandırdı

Gaziantep Sanayi Odası, 5 Ocak 2017 tarihinde İzmir Adliyesi'ne düzenlenen terör saldırısında şehit düşen polis memuru Fethi Sekin'i ölümünün yedinci yılında anarak büyük bir faciayı engellediği için saygıyla anıyor.

Gaziantep'ten yükselen sesler, Türkiye genelindeki sivil toplum kuruluşlarının ve vatandaşların da sesine dönüştü. Şehit Fethi Sekin'in fedakarlığı ve yüce cesareti, halkımızın belleğine kazındı. Gaziantep Sanayi Odası tarafından yapılan açıklamada, şehit polis memuru Sekin'in cesur ve fedakar ruhu, şu sözlerle övgüyle anıldı: "Şehit polisimiz Fethi Sekin, gözünü kırpmadan hayatını feda ederek, pek çok masum insanın hayatını kurtarmıştır. Bizler, sekiz yılda bir değil, her gün onun ve bu vatan uğruna canını feda eden tüm şehitlerimizin anısını yaşatma gayretindeyiz."


Gaziantep Sanayi Odası, Fethi Sekin'e Allah'tan rahmet, ailesine ve tüm Türk milletine sabır ve başsağlığı diliyor. Şehitlerimizin emanetine sahip çıkma çağrısında bulunan Sanayi Odası, bu vesileyle ulusal birlik ve beraberlik altında birlik olunması gerektiğinin altını çizdi. Şehit polis memurunun azmi ve cesareti gelecek nesillere aktarılmasının önemine vurgu yapıldı. Gaziantep Sanayi Odası, Fethi Sekin gibi kahramanlar önünde saygıyla eğildiğini ve her zaman onları minnetle anacaklarını vurguladı. Gaziantep'in sanayicileri, barış ve huzur içinde bir dünyanın sağlanması için terörle mücadelenin önemini tekrar vurgularken, Fethi Sekin gibi kahramanların milletimizin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinde ilham kaynağı olacağını belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri