Gaziantep Ak Parti adayları için sürpriz gelişme! AK Parti’nin Gaziantep adayı İstanbul’da açıklanmıyor

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesinde AK Parti'de hareketlilik tam gaz devam ediyor. Büyükşehir adaylarını iki parça şeklinde açıklayacak olan AK Parti tarihleri 7 Ocak ve 15 Ocak olarak belirledi.

İSTANBUL’A BİLET ALANLAR HAYAL KIRIKLIĞI YAŞAYABİLİR

7 Ocak’ta İstanbul'da açıklanacak listede Gaziantep Yok. Gaziantep 15 Ocak'ta Ankara'da açıklanacak. İstanbul’da ise 7 Ocak tarihinde 28 ilin açıklanacağı kaydedildi.

AK Parti Genel Merkezinden edindiği istihbarata göre AK Parti İl Başkanlığına 7 Ocak tarihinde hazırlık yapın yönünde bir talimat yapın bilgisi gelmediği öğrenildi.

GAZİANTEP ADAYI ANKARA’DA AÇIKLANACAK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayını pazar günü açıklayacağını duyurmasından sonra kulislerde hareketlilik başladı. İstanbul'da Gaziantep adayının da açıklanacağı dedikodusu gerçeği yansıtmadığı öğrenildi. Gaziantep adayının İstanbul’da açıklanacağını düşünen ve bunun için bilet alan bazı isimlerinin biletlerinin elinde kaldığı öğrenildi.

AK PARTİ GENEL MERKEZİNDEN GELEN BİR TALİMAT YOK

AK Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayının 7 Ocak'ta İstanbul'da Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından deklare edileceği ve AK Parti Genel merkez kulislerinden edindiği bilgiye göre, Gaziantep AK Parti il Başkanlığına bu yönde hazırlık yapılması yönünde herhangi bir talimat gönderilmediği iddia edildi.

NEYE GÖRE ALINDI?

Gaziantep AK Parti İl Başkanlığına böyle bilgi gelmezken İl Başkanlığı tarafından resmi bir açıklama yapılmadan İstanbul'a gitmek için bu şekilde planlama yapanların uçak biletleri elindemi kalacak. Gaziantep adının açıklanacağı belirtilerek uçak biletleri alanların neye göre aldıkları ise merak ediliyor.

15 OCAK NET TARİH

15 Ocak tarihinde Ankara’da Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanacak iller arasında Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayının da olduğu burada toplamda 53 ilin açıklanıp sürecin tamamlanacağı öğrenildi.

Kaynak : Haber Merkezi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri