Müge Anlı Çıldırdı! 19 Yaşındaki Zihinsel Engelli Aysu, Alt Komşu Babanın Eline Mi Düştü?

Zihinsel Engelli Genç Kızın Kayboluşu Müge Anlı'yı Sarsıyor: Komşu Mu Sorumlu?

Müge Anlı'nın sunumuyla Türkiye'nin dikkatini çeken olaylara ışık tutan "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programında yine sarsıcı bir vaka ortaya çıktı. Ankara Polatlı'da yaşayan ve %50 zihinsel engelli olan 19 yaşındaki Aysu Ayaz'ın kaybolması, hem sunucu Müge Anlı'yı hem de stüdyodakileri derinden etkiledi. Aysu Ayaz'ın babası Aytekin Bey, kızının, aynı apartmanda yaşayan ve 7 çocuk babası olan Fevzi Yıldırım tarafından Şanlıurfa'ya kaçırıldığını iddia etmesiyle bu üzücü vaka gün yüzüne çıktı. İddianın odağında yer alan alt komşu canlı yayına bağlanarak suçlamalara yanıt verdi, ancak bu durum, Aysu'nun akıbetine dair endişeleri artırdı.

"BEN ONUN ÇOCUKLARINA GÖZÜM GİBİ BAKTIM"

29 Ekim 2023 tarihinde kayıplara karışan Aysu Ayaz'la ilgili bilinmezlik sürüyor. Baba Aytekin Bey'in dile getirdiği kaçırılma iddiası, Müge Anlı'nın da dahil olduğu programda büyük yankı uyandırdı. Komşusu Fevzi Yıldırım'ı suçlayan Aytekin Bey, geçmişte kendisinin Yıldırım'ın çocuklarına "gözü gibi baktığını" anlatırken, yaşananlara inanmakta güçlük çeken Müge Anlı, mağdur babaya, bu iddianın gerçekliğine dair sorular yöneltti. Yıldırım'ın ailesiyle yaşamını İstanbul'a taşıdığı ve eşine şiddet uyguladığı bilgileri de Baba Aytekin tarafından programa dahil edildi.


"KARISINI DÖVÜYOR"

Müge Anlı Aytekin Beye "Gerçekten inanmak istemiyorum emin misiniz? Böyle olduğuna" şeklinde bir soru yöneltti.

Aytekin Bey, "Karısı aradı. Bizimle alay etti günlerce. Karısı kızınız burada boşuna aramayın. Bu adam mevsimlik işçi. Biz bununla altlı üstlü oturduk. Şu an Şanlıurfa
da yaşıyor. Karısını da dövüyormuş. Kızımı önce ayrı bir yere götürmüş. Daha sonra ise evine götürmüş" dedi.



Olayın ardından Müge Anlı ve ekibi, Aysu Ayaz'ın nerede olduğu sorusunun yanıtını bulmak için harekete geçti. Baba Aytekin Bey'in söylemleri ve Fevzi Yıldırım'ın savunması arasında kalan gerçekler, Müge Anlı'nın tecrübeleri ve yetkililerin çalışmaları sayesinde gün yüzüne çıkarılmaya çalışılıyor. Justis arayışı ve toplumsal hassasiyetiyle tanınan Müge Anlı'nın öncülüğünde yürütülen araştırma süreci, izleyiciler tarafından yakından takip ediliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri