Gaziantep Ak Parti İl Başkanı Murat Çetin: 'İYİ Kİ VARSIN EREN!'... Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin Ve Hazin Hikayesi

Gaziantep ve Türkiye Eren Bülbül ve Astsubay Başçavuş Ferhat Gedik'in şehit edimesiyle adeta yanıp tutuşmuştu. Bugün Eren Bülbülül'ün doğum günü ve Ak Parti Gaziantep İl Başlanı Murat Çetin'de Eren'i Unutmadı: 'İyi ki varsın Eren'

11 Ağustos 2017 yılında Trabzon'un Maçka ilçesinde PKK'lı teröristlerin erzak çaldığını ihbar edip, güvenlik güçlerine yer gösterirken açılan ateşle 15 yaşında şehit olan Eren Bülbül doğum gününde mezarı başında anıldı.

Eren Bülbül, doğum gününde unutulmadı

11 Ağustos 2017 tarihinde Maçka'da PKK'lıların erzak çaldığını ihbar edip, güvenlik güçlerine yer- gösteren Eren Bülbül ile Jandarma Astsubay Başçavuş Ferhat Gedik, teröristlerin açtığı ateş sonucu şehit oldu. Şehit olmadan önce sosyal medyadaki hesabından yaptığı 'Biri de çıkıp demiyor ki Eren iyi ki varsın' paylaşımının ortaya çıkmasıyla Türkiye’yi hüzne boğan Eren Bülbül, doğum gününde unutulmadı.

Yaşasaydı bugün 22 yaşında olacaktı

Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin sosyal medya hesabındaki paylaşımında, " İyi ki varsın Eren, Hep var olacaksın inşallah. Bugün vatan uğruna can veren kahraman evladımız Eren Bülbül’ün doğum günü. Yaşasaydı 22 yaşında olacaktı. Bu vesileyle kahraman evladımızı ve onu korurken şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuşumuz Ferhat Gedik’i rahmetle anıyorum.ifadesini kullandı.

MURAT ÇETİN KİMDİR?

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremde Gaziantep’te yıkılan Bahar apartmanında enkazdan yaralı çıkarılan, eşi ve oğlunu kaybeden iş adamı Murat Çetin’in kızı Üniversiteyi bitirerek Eczacı oldu. Hayatta kalan kızına sarılarak acısını unutmaya çalışan Çetin, 07.07.2023 tarihinde AK Parti Gaziantep İl Başkanlığına atandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri