Karayolları Uyardı! Bu Yollarda Çalışmalar Var!

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, çalışmalar nedeniyle sürücülere dikkat çağrısı yapıldı.

Trafik işaret ve işaretçilerine uyulması konusunda sürücülere önemli uyarılar yapıldı.

YAVAŞ GİDİLMESİ VE TRAFİK İŞARETLERİNE UYULMASI İSTENİYOR

Karayolları Genel Müdürlüğü, yolların yapım, bakım ve onarım çalışmalarının devam ettiği kesimlerde sürücülere yönelik önemli bir uyarıda bulundu. Özellikle Anadolu Otoyolu'nun Kızılcahamam-Kahramankazan kavşakları birinci kilometresindeki Hamamçayı Köprüsü'nde gerçekleştirilen genleşme derzi onarım çalışmaları sebebiyle İstanbul istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü ve kontrollü sağlanıyor.

OTOYOL BAĞLANTILARI VE YOL KESİMLERİNDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Aydın-Denizli Otoyolu'nun 69-72. kilometrelerinde otoyol kavşak bağlantısındaki yapım çalışmaları nedeniyle Denizli istikametinde ulaşım sol şeritten devam ederken, TAG Otoyolu'nun Bahçe-Nurdağı kavşakları 1-5. kilometrelerinde deprem hasarlarının onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım Adana istikametinden iki yönlü ve kontrollü izin veriliyor.

YOL YENİLEME VE TÜNEL BAKIM ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Adapazarı-Mekece yolunun 44-48. kilometrelerinde üstyapı yenileme çalışmaları devam ederken, Konya-Antalya yolunun Demirkapı Tünelleri Konya-Antalya istikameti sağ tüpü bakım onarım çalışmaları nedeniyle kapalı bulunuyor. Bu nedenle sürücülerin ulaşımı servis yolundan devam ettirmeleri gerekiyor.

SÜRÜCÜLERDEN DİKKAT VE İŞARETLERE UYMA ÇAĞRISI

Karayolları Genel Müdürlüğü, sürücülere yapım çalışmaları olan bölgelerde yavaş gidilmesi, trafik işaretlerine ve işaretçilerine uyulması konusunda hassasiyet gösterilmesi çağrısında bulunuyor. Ayrıca, yol durumu güncellemelerini takip etmeleri ve güzergahlarını planlamadan önce bilgi alarak hareket etmeleri önemle vurgulanıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri