Mhp’de Şehitkamil’e Yılmaz, Kaymakçı ve Erat Talip

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep’te Belediye Başkan Aday Adaylık başvuruları tüm hızıyla devam ediyor

Gaziantep’te MHP'de şu ana kadar hangi ilçeyi alacağı konusunda protokol imzalamadığı için netleşmemesi denediyle Gaziantep FK’nın Başkanı Memik Yılmaz, Cuma Kaymakçı, Mehmet Erat’ın isimleri geçiyor. Aynı şekilde Oğuzeli içinde mevcut belediye başkanı Sait Kılıç ile diş hekimi Hüseyin Bayhan’ın adları geçiyor .Memik yılmaz Şehitkamil olmadığı takdirde Oğuzeli’ne başvuracağını öğrenildi.

Yerel Seçimlere 4 aydan az bir süre kala MHP’de seçim startı verildi. MHP Gaziantep İl Başkanlığına yapılan başvurular artmaya devam ederken, Şehitkamil Belediye Başkan Aday Adaylığı için iki isimin daha başvuru yapacağı öğrenildi.

İş Adamı Erat Şehitkamil’e Talip

Edinilen bilgilere göre İş adamı Mehmet Erat, Şehitkamil Belediye Başkan Aday Adaylığına sıcak bakıyor. Erat’ın önümüzdeki günlerde başvuru yapması ve aday adaylığını duyurması bekleniyor.

Cuma Kaymakçı Da Aday Adayı

Şehitkamil Belediye Başkan Aday Adaylığı düşünen ikinci isim ise MHP Şahinbey İlçe eski Başkanı, İl Genel Meclisi Başkan eski Vekili Cuma Kaymakçı oldu. Ülkücü camianın yakından tanıdığı isim olan Kaymakçı’nın Aday adaylığı parti içinde heyecan yarattı. Kaymakçı’nın önümüzdeki günlerde başvuru yapması bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri