GAZİANTEP'TE DEPREM! Gaziantep'te AĞIR hasarlı evin üzerine 3 kat çıkmışlar!

Gaziantep'te Deprem oyunları devam ediyor! İki Suriyeli ailenin ikamet ettiği bina mahallelinin korkulu rüyası oldu.

GAZİANTEP'TE DEPREMDEN SONRA BİNALAR DENETLENDİ Mİ?

Gaziantep'te eprem ve etkileri deva ediyor! Antep'te depremde hasar alan ve eğik duran iki katlı evin üzerine üç kat daha çıktılar. Deprem sonrası 2 daireli ev, 9 daireli bir apartmana dönüştürüldü. İki Suriyeli ailenin ikamet ettiği bina mahallelinin korkulu rüyası oldu.

ANTEP'TE BU BİNA AĞIR HASARLI!

Gaziantep’in Deniz Mahallesi 830006 Nolu sokakta akıllara durgunluk veren bir olay yaşanıyor. 6 Şubat deprem felaketlerinde hasar alan ve yıkılması beklenen iki katlı evin, üzerine 3 kat daha yapıldı. 2 daireli ev, 9 daireli apartmana dönüştürüldü. Evin altındaki marketçinin hasarlı diye çıktığı iş yeri de konuta çevrildi.

DEPREM DİNLEMEYEN GAZİANTEP

Görüntüsü ile korku veren binanın inşaatı da halen devam ediyor. Mahalle sakinleri ise bu duruma tepkili. Mahalle sakinlerinden Ayşe Yılmaz, ‘Biran önce yıksınlar. Korkuyoruz. Artık yeter, uyku uyuyamıyoruz’ derken Ökkeş Şimşek de ‘Hasarlı olduğu bilinerek nasıl böyle bir işe izin verilir?’ dedi. Abdullah Kılınç da ‘Çoluk çocuk sokakta duramıyoruz. Bir yıkılsa facia olacak’ ifadelerini kullandı. Güler Fildiş ise ‘Depremden beri bu mahalle bize zehir oldu. Çocuklarımızdan korkuyoruz. Ya çökerse?’ dedi. Hüsam Bekal isimli çocuk da oyun oynamaya korktuklarını dile getirdi. 60 yıldır aynı mahallede oturan Ahmet Kökmen de, ‘Bu nasıl iş? Akıl alır gibi değil. Nasıl izin veriyorlar’ diye tepki gösterdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri