KONUKOĞLU AİLESİ VE SANKO GAZİANTEP'İN HER ALANDA GURURU...

Konukoğulları Gaziantep’in göğsünü kabartırken 64 vergi rekortmeni isim ve 13 kurumun ismini açıklamak istememesi dikkat çekti

Gaziantep Vergi Dairesi web sitesinde kentin ilk 100 gelir vergisi ve kurumlar vergisi rekortmenlerini açıklandı. Listede gelir vergisi rekortmenlerinde ilk 100 sıralamasında Konukoğlu ailesinden 12 isim, kurumlar vergisi rekortmenlerinde ise yine Konukoğlu şirketlerinden 13 kurum yer alırken vergi rekortmenleri listesinde yer alan 64 isim ve kurumlar vergisi rekortmeni 35 mükellef ismini açıklamadı. Listede başarıları ile yer alan rekortmen kişi ve kurumların isimlerini açıklamaktan itina etmesi ise dikkat çekti. Gaziantep Vergi Dairesi kendi internet sitesinden yaptığı paylaşımlarda kentin vergi rekortmeni olan kişi ve kurumların sıralı listesini yayınladı. Listede Gaziantep’in gururu olan Konukoğlu ailesinin vergi rekortmenliği geleneği devam ederken önceki yıllara göre yeni vergi rekormenlerinin oluşması sevindirdi. Ancak sıralı ilk 100 listede yer alan 64 vergi rekortmeni isim ve 35 vergi rekortmeni kurum ismini açıklamak istememesi ise dikkat çekti. Türkiye genelinde yayınlanan listede 73 vergi rekortmeni ve 34 kurum da vergi rekortmenleri listesinde isminin açık olarak yayınlanmasını istememişti.

KONUKOĞLU AİLESİNİN VERGİ REKORTMENLİĞİ GELENECEĞİ DEVAM ETTİ

Gaziantep Vergi Dairesi tarafından yayınlanan listede Konukoğlu Ailesi’nin başarısı geleneği devam etti. Gaziantep Defterdarlığı web sayfasında yayınlanan gelir vergisi rekortmenleri listesinin ilk 7 sırayı Hakan, Adil, Fatih, Abdulkadir, Zekeriye, Cengiz ve Ertuğrul Konukoğlu yer aldı. Yiğitcan Konukoğlu listenin 10’nci sırasından, Alperen Sani Konukoğlu 12’nci sıradan, Sani Konukoğlu 25’inci sıradan, Oğuzhan Konukoğlu 37’nci sıradan ve Sani Kubilay Konukoğlu ise 38’nci sıradan vergi rekortmenleri listesine girmeyi başardı. Öte yandan Konukoğlu ailesinin 13 şirketi de vergi rekortmenleri kurumlar listesinde ismini yazdırdı.

VERGİ REKORTMENİ 64 İŞ İNSANI VE 35 KURUMUN İSMİNİ AÇIKLAMAK İSTEMEMESİ DİKKAT ÇEKTİ

Konukoğlu Ailesi’nin vergi rekortmenliği başarısı Gaziantep’in Türkiye genelinde göğsünü kabartmaya devam edenken listede yer alan 64 vergi rekortmeni iş insanı ve 35 vergi rekortmeni kurumun ismini kamuoyuyla paylaşmak istememesi ise dikkat çekti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri