Gaziantep o ev sahibini konuşuyor: 'Her yeri dökülen ve pislik içinde olan evin kirası 8 bin TL!'

Gaziantep’in Mimar Sinan Mahallesi’nde her yeri dökülen ve pislik içinde olan bir evin 8 bin TL kira bedeliyle kiraya verilmek istenmesi, sosyal medyada büyük tepki topladı.

Gaziantep’in Şahinbey ilçesi Mimar Sinan Mahallesi’nde, kötü durumda olan bir evin 8 bin TL kira bedeliyle kiraya verilmek istenmesi, sosyal medya kullanıcıları tarafından sert bir şekilde eleştirildi.


EV SAHİBİNE TEPKİ YAĞDI


Ev sahibine yönelik tepkiler sosyal medyada geniş bir yankı uyandırdı. Ev sahibi hakkında yapılan yorumlarda, kira bedelinin yüksekliği ve evin mevcut durumu üzerinde duruldu. Tepkilerde, “Duygular küfürsüz anlatılmıyor, Allah’ı kitabı yok bunların. Maalesef herkes her işte vicdanını yitirmiş, yazıklar olsun,” gibi ifadeler öne çıktı.


EN AZ 50 BİN TL EDER


Bir başka yorumda ise, “Biraz vicdan, merhamet yahu! Hepimiz müslümanız ama vicdan ve merhamet kalmamış. Ev sahibi, lütfen bu yanlıştan dön; senin evin en az 50 bin TL eder,” şeklinde çağrıda bulunuldu.


TARTIŞMA BAŞLATTI


Sosyal medya kullanıcıları, ev sahibinin bu yüksek kira bedeli ile hem mevcut durumu hem de vicdani sorumluluğunu göz önünde bulundurması gerektiğini belirtti. Tepkiler, hem kira fiyatları hem de konut kalitesi hakkında geniş çaplı bir tartışma başlattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri