İnternete DEV ZAM! ARTIK 499,90 TL

Türk internet piyasasının önde gelen isimlerinden TurkNet, abonelik ücretlerinde fiyat değişikliğine gitti. Şirket tarafından yapılan resmi açıklamaya göre, abonelik ücretleri mevcut 399,90 TL seviyesinden 499,90 TL'ye çıkartılacak.

Bu hamle ile birlikte TurkNet kullanıcıları, yüksek kaliteli internet erişimi için daha fazla ödeme yapacaklar. Şirket, maliyet artışlarını gidermek adına yapılan bu zammın yanında, kullanıcılara 12 ay boyunca sabit fiyatlı internet kullanma seçeneği de sunuyor.

12 AYLIK PAKET

TurkNet, yılın başlarında da benzer bir zam yaparak abonelik fiyatlarını 299 TL'den 399 TL'ye çıkarmıştı. Gelecek aydan itibaren yürürlüğe girecek yeni tarifeyle, taahhütsüz internet hizmetinden faydalanan müşteriler 499,90 TL ödemek zorunda kalacaklar. Ancak "12 Ay Sabit Fiyat Fırsatı" sayesinde vatandaşlar, 399,90 TL'den başlayan fiyatlarla, yıllık ücretlerini peşin ya da taksitler halinde ödeyebilecekler.


TurkNet'e yeni katılan müşterileri ise bir nebze olsun rahatlatacak bir kararla, bu kullanıcıların ilk üç fatura dönemleri, mevcut fiyat olan 399,90 TL üzerinden hesaplanacak. Üç ayın sonrasında ise tüm müşteriler gibi yeni fiyatlandırma olan 499,90 TL'lik tarifeden faturalandırılacaklar.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri