Bankalar Anında 30.000 TL Veriyor! Başvuru yapanın anında hesabına geçiyor

Merkez Bankası'nın politikaları sonrasında, kredi faiz oranları yükseliyor. Buna rağmen, bazı bankalar müşterilerine hâlâ faizsiz kredi olanakları sunmayı sürdürüyor. Bireylerin başvuru yapmasıyla birlikte, hızla 30 bin TL'ye kadar faizsiz kredi veriyor.

Merkez Bankası'nın politikaları sonrasında, kredi faiz oranları yükseliyor. Buna rağmen, bazı bankalar müşterilerine hâlâ faizsiz kredi olanakları sunmayı sürdürüyor. Bireylerin başvuru yapmasıyla birlikte, hızla 30 bin TL'ye kadar olan faizsiz kredileri hesaplarına aktarılıyor. Peki, hangi bankalar bu avantajlı kredi fırsatını sağlıyor? İşte detaylar:

Artan enflasyon ve Ramazan Bayramı'nın yaklaşması, emekliler ve asgari ücretli çalışanlar gibi birçok vatandaşı mali ihtiyaçlarını karşılamak için bankalara yönlendiriyor. Bu durum, faizsiz kredi sunan bankaların büyük ilgi görmesine neden oluyor. Faiz oranlarında görülen yükselişler, vatandaşların sıfır faizli kredilere yönelmelerine neden oluyor. İşte 30 bin TL'ye kadar faizsiz kredi verebilecek bankaların bazıları:

Bankaların sunduğu faizsiz kredi imkânları 10 bin TL ile 30 bin TL arasında değişebiliyor ve vatandaşların kredi notları bu alımlarda kilit rol oynuyor. İyi bir kredi notuna sahip olan müşteriler, 30 bin TL'ye kadar faizsiz kredi kullanma şansına sahip oluyorlar. Kredinin hemen hesaba aktarılması mümkün. İnternet bankacılığı aracılığıyla ya da direkt şubeye giderek hesap açan kişilere, bankalar tarafından birçok faizsiz kredi kampanyası sunuluyor ve bu ödemeler 6 aya kadar vade imkanıyla gerçekleştirilebiliyor.

TÜRKİYE İŞ BANKASI

Yeni müşterilere özel İşCep'ten İş Bankalı olanlara 30.000 TL'ye varan Faizsiz Taksitli Nakit Avans imkanı sunuluyor.

DENİZBANK

Yeni müşterilere özel yüzde 0 faizli kredi imkanı sunuluyor. Kredi tutarı 20,000 TL, 6 ay taksit ile aylık ödeme 3 bin 333 TL.

CEPTETEB

Yeni müşterilere özel mobil üzerinden yapılacak başvurularda geçerli olup, yüzde 0'dan başlayan faiz oranı, 20.000 TL ve 6 ay vade ile veriyor.

AKBANK

Yeni müşterilere özel mobilden Akbanklı olanlara toplam 30.000 TL'ye varan yüzde 0 faiz ile kredi veriyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri