Gaziantep MİGROS'a Akın Ediyor! Stoklar Tükenmeden MİGROS'a Koşun! 1 Alana 1 Kampayası!

Migros, tatlı severlerin yüzünü güldürecek bir kampanya başlatıyor. "1 Alana 1 Bedava" indirim günleri, müşteriler için cazip fırsatlar sunuyor. Migros'tan "1 Alana 1 Bedava" kampanyasını duyan Gaziantepliler MİGROS'a akın etti... İşte kampanya detayları



Ramazan ayının başlamasıyla birlikte Migros, müşterilerine yönelik indirim kampanyalarını artırıyor. 19 Mart 2024 tarihi itibarıyla başlayan bu kampanyada bisküvi, kek, gofret ve çikolata kaplamalı tatlı çeşitlerinde alışveriş yapanları bir sürpriz bekliyor: Migros mağazalarında ve Migros uygulamasında yapılan alışverişlerde seçili ürünlerden birini alana, Migros'tan diğeri bedava veriliyor. Kampanyanın ne zaman sona ereceği ise merak edilen detaylar arasında yer alıyor.


Migros'un "1 Alana 1 Bedava" kampanyası, ne zaman biteceği sorusunu akıllara getiriyor. Migros marketlerde, özellikle Ramazan ayında gerçekleştirilen indirim kampanyalarına bu yeni kampanya da eklendi. Migros, her hafta düzenlediği bu tür kampanyalara ilave olarak "1 Alana 1 Bedava", "2 Al 1 Öde", "3 Al 2 Öde" gibi çeşitli promosyonları duyurdu. Yeni kampanya kapsamında stoklar oldukça hızlı bir şekilde tükeniyor.



KAMPANYA NE ZAMAN BİTİYOR

"1 Alana 1 Bedava" kampanyası, 19-20-21 Mart tarihlerinden itibaren bisküvi, kek, gofret ve çikolata kaplamalı tatlı çeşitleri için geçerli olacak. Migros mağazalarından veya Migros mobil uygulamasından yapılacak alışverişlerde aynı üründen birini satın alan müşterilere bir diğeri hediye olarak sunuluyor. Bu kampanya, tatlı alışverişi yapmayı planlayan tüketiciler için büyük bir fırsat niteliği taşıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri