Gaziantep'te Ramazan Bereketi Tarım Kredi'de: Fiyatlar Donduruldu, İndirimler Sürüyor!

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri, Ramazan ayı boyunca müşterilerinin bütçesini desteklemek amacıyla fiyatları sabitleme kararı almıştır.

Bilindiği üzere, Ramazan ayı yaklaşırken marketlerdeki fiyatlar büyük önem kazanmakta ve Tarım Kredi Market, bu dönemde indirimlerin de habercisi oluyor. Kooperatif bünyesinde indirime giren çeşitli ürünler müşterilere sunulmaktadır.


Hafta sonuna özel düzenlenen kampanyada, manav ürünlerinden ev yaşam ürünlerine kadar pek çok kategoride indirim uygulandığı belirtilmiştir. Tarım Kredi Market bu kampanyalarla müşterilerinin Ramazan ayını daha rahat geçirmelerini amaçlamaktadır.

Özellikle mutfak alışverişi için önemli olan temel gıda maddeleri; bal, peynir çeşitleri, kuru bakliyat, makarna çeşitleri, ayçiçek yağı, kıyma, tavuk, salça, çay, kuru kayısı, garnitür konserve, bulgur, pirinç ve buğday unu gibi binlerce üründe fiyatların sabitlendiği müjdelendi. Ayrıca ürün yelpazesi içerisinde soğan, domates, portakal ve elma gibi manav ürünler de bulunuyor. Kampanyalar, "Mutfaktaki estetiğin adresi artık Kooperatif Market" sloganı altında daha fazla müşteriye ulaşmayı hedefliyor ve Tarım Kredi Market, 2 günlük özel ev yaşam ürünleri indirimlerini de müşterilerine duyurmuş durumda.

TARIM KREDİ MARKET İNDİRİMLİ ÜRÜNLER


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri