Bu Fiyata Sıfır Araba Yok! Peşinatla Hayallerdeki Sıfır Araba Artık Garajınızda: Sadece 323.900 TL İle Fiat Fiorino Senin!

Sıfır araç almanın gün geçtikçe daha da zorlaştığı piyasalar, sıfır kilometre bir otomobil hayali kuranları zorluyor. Ancak, nakit olarak 323.900 TL peşinatı olan araç severler, Fiat'ın düzenlediği kampanya sayesinde bu hayali gerçekleştirebilecek.

Fiat Fiorino, uygun fiyatı ve hafif ticari araç avantajıyla dikkat çekiyor ve peşinatı ödemeye yetecek paraya sahip olanları sıfır araç sahibi yapmayı vaat ediyor.



Otomobil piyasasında sıfır kilometre araçlara olan ilgi, fiyatların yükselmesine rağmen devam ediyor. Her ne kadar fiyatlar Şubat zamlarıyla 850-900 Bin TL bandına ulaşmış olsa da, uygun ve mantıklı alternatifler arayışı sürüyor. Hafif ticari araçlar, binek otomobillere oranla daha ekonomik oldukları ve günlük ihtiyaçları karşılamada yeterli olmaları sebebiyle öne çıkıyor. Fiat Fiorino, bu sınıfta yer alarak bütçe dostu bir tercih olma özelliğini koruyor.



Fiat Fiorino, sıfır kilometre araç arayışında olanlar için en uğurlu seçeneği sunarken, bu avantajdan yararlanmak için nakit para biriktirenler için de cazip koşullar oluşturuyor. 2024 model Fiorino, şu anda 623.900 TL'ye satın alınabiliyor. Fakat peşin para ödeyemeyenler için de bir alternatif var: 300.000 TL'lik taşıt kredisi kullanarak 36 ay vadeli ödeme planı. Böylece, 323.900 TL peşinat ödeyenler, Fiat Fiorino'yu alabilir ve kalan miktarı aylık taksitlerle ödeyebilirler. Bu kampanya, sıfır araç sahibi olmak isteyenler için mükemmel bir fırsat sunuyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri