Gaziantep'te Doğalgaz Fatura Krizi! Gaziantep'te kara kış şimdi başladı! İlk ağır faturalar geldi... Siz ne düşünüyorsunuz?

Gaziantep'e kara kış geldi ve vatandaşlar kombilerini mecburen yaktı kombilerini ısınmak için yakan vatandaşlar doğalgaz faturalarının gelmesiyle kara kışla yüzleşti. Zaten ekonomik sıkıntılar bunaltırken doğalgaz faturaları halkı kara kara düşündürüyor

Kış aylarının gelmesiyle birlikte kombi faturaları Gaziantep halkını da kara kara düşündürmeye başladı. Aralık ayıyla birlikte soğuyan havalar sonrasında Gaziantep'te vatandaşlar ısınmak için kombileri yaktı. Vatandaşlar faturaların gelmesiyle birlikte asıl şimdi kara kış geldi yorumunda bulundu. Tasarruf etmeye çalışan vatandaşlara dahi yüksek faturalar gelirken, hayat pahalılığıyla mücadele etmeye çalışan halk faturalar karşısında neye uğradığını şaşırdı.

KARA KIŞ ŞİMDİ BAŞLADI

25 metreküplük tutarın devlet tarafından karşılanmasına mayıs ayına kadar devam edileceği açıklanırken, yeni gelen faturalar herkesi üzdü. Kombilerini geç ve düşük sıcaklıklarda açan vatandaşlar 1000 lira civarında fatura öderken; evini 24 saat ısıtmak zorunda olan çocuklu aileler ise 2000 dolaylarında fatura ödedi. Whatsapp şikayet hattımıza gelen mesajlarda, "Kara kış asıl şimdi başladı. Her ay 2000 lira ek fatura ödemek zorunda kalmak çok ağır. Bu kışın nasıl geçeceğini kimse bilmiyor ve henüz zam da alabilmiş değiliz. Çok zor durumdayız." şeklinde birçok mesaj geliyor.

Siz de faturalardan şikayetçiyseniz haberimizin yorum kısmına düşüncelerinizi yazabilirsiniz...

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (6)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Ekonomi Haberleri