Gaziantep'e Sefer Düzenleyen Otobüs Firmaları

Gaziantep’e seyahat etmek için sıkça tercih edilen ulaşım seçeneklerinden biri otobüs yolculuğudur. Türkiye’nin birçok ilinden ve ilçesinden Gaziantep’e sefer düzenleyen otobüs firmalarına bu yazımızdan ulaşabilirsiniz.

Türkiye’nin güneydoğusunda yer alan Gaziantep, tarihi, kültürel zenginliği ve eşsiz mutfağıyla ön plana çıkan ve turistik olarak önemli bir yere sahip şehirlerimizden biri. Gaziantep’e hava yolu ve kara yolu ile ulaşım seçenekleri bulunuyor. Türkiye’nin birçok şehrinden otobüs seferi olması ve ulaşımın daha ekonomik olması nedeniyle otobüs yolculuğu Gaziantep seyahatlerinde sıkça tercih ediliyor. Gaziantep otobüs bileti arıyorsanız tüm firmaların seferlerini kolayca karşılaştırabilirsiniz.

Gaziantep merkezli faaliyet gösteren ve Gaziantep’e sefer düzenleyen başlıca otobüs firmalarını şöyle sıralayabiliriz:

Çayırağası Vip

1944 yılında Gaziantep merkezli kurulan ve kara yolu taşımacılığında Türkiye’nin ilk firmalarından biri olan Çayırağası, genç otobüs filosu, deneyimli personeli ile Gaziantep’ten Türkiye’nin 80’den fazla noktasına karşılıklı otobüs seferleri düzenlemektedir.

İstanbul - Gaziantep otobüs bileti seçeneklerini karşılaştırarak size en uygun otobüs firmasını ve sefer saatlerini bulabilirsiniz.

Seç Turizm

1973 yılında Gaziantep merkezli kurulan Seç Turizm, sektörün köklü otobüs firmaları arasındadır. Adana, Osmaniye, Mersin başta olmak üzere Türkiye’nin birçok şehrine otobüs seferleri düzenleyen Seç Turizm, otobüsle ulaşımda sıkça tercih edilen firmalardan biridir.

Ben Turizm

2000 yılında Gaziantep merkezli olarak kurulan Ben Turizm, 40’tan fazla otobüsten oluşan genç filosu, tecrübeli personeli ile Gaziantep’den Türkiye’nin birçok noktasına karşılıklı otobüs seferleri düzenlemektedir. Ben Turizm’in sefer düzenlediği illerden başlıcaları Adana, Mersin, Osmaniye, Ankara, Afyon, Antalya, Bursa, Eskişehir, Kocaeli’dir.

Yazar Tur

1950 yılında kurulan ve yolcu taşımacılığına Gaziantep - İskenderun seferleriyle başlayan Yazar Tur, 1995 yılı itibarıyla resmi bir kuruluş olarak faaliyetlerine devam etmektedir. Yazar Tur, 14 araçlık otobüs filosuyla Dörtyol, Erzin, İskenderun, Arsuz, Payas ilçelerine karşılıklı seferler düzenlemektedir.

Süha Turizm

2007 yılında kurulan Kayseri merkezli olarak kurulan Süha Turizm, 90’dan fazla araçtan oluşan otobüs filosuyla Türkiye’nin birçok noktasına otobüs seferi düzenleyen ve sektörün önde gelen firmalarından biridir. Süha Turizm, İstanbul ve Ankara başta olmak üzere Gaziantep’e ve Türkiye’nin birçok şehrine karşılıklı seferler düzenlemektedir. Eğitimli ve deneyimli kadrosu, müşteri memnuniyeti odaklı hizmetleriyle yolcular tarafından sıkça tercih edilmektedir.

Astor Turizm

2009 yılında Şanlıurfa merkezli kurulan Astor Turizm, Şanlıurfa’dan Türkiye’nin birçok iline ve ilçesine karşılıklı seferler düzenleyen bir otobüs firmasıdır. Firmanın İstanbul, Ankara, Adana, Osmaniye, Kayseri gibi şehirlerin yanı sıra Gaziantep’e de düzenli seferleri vardır. Astor Turizm, konforlu ve genç araçlardan oluşan otobüs filosu ve güleryüzlü ekibiyle yolcularına keyifli bir seyahat imkanı sağlamaktadır.

Özlem Diyarbakır Turizm

Diyarbakır merkezli olarak 2004 yılında kurulan Özlem Diyarbakır Turizm, Diyarbakır’ın sıkça tercih edilen otobüs firmalarından biridir. Özlem Diyarbakır Turizm’in sefer düzenlediği başlıca destinasyonlar Şanlıurfa, Gaziantep, Ağrı, Adana, Osmaniye, Mersin, Antalya, Isparta, Muğla ve Aydın’dır. Teknolojik donanımlı ve konforlu otobüslere sahip filosuyla yolcularına konforlu bir seyahat deneyimi sunmaktadır.

Van Gölü Turizm

1972 yılında Van’da kurulan Van Gölü Turizm, Van’dan Türkiye’nin birçok noktasına otobüs seferleri düzenleyen bir firmadır. İstanbul, Ankara, İzmir başta olmak üzere Şanlıurfa, Yozgat, Bitlis, Bingöl, Erzincan, Antalya, Isparta, Samsun, Denizli, Eskişehir, Aydın gibi birçok ilçeye karşılıklı seferler düzenleyen Van Gölü Turizm’in Gaziantep’e de seferleri bulunmaktadır. Van Gölü Turizm, 80’den fazla araçtan oluşan otobüs filosuyla güvenli, konforlu ve kaliteli yolculuk hizmeti sunmaktadır.

Yukarıda listelediğimiz tüm firmaların seferlerini tek ekrandan karşılaştırarak güvenle otobüs bileti satın alabilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri