Ziraat Bankası'ndan Herkese 2000 TL MÜJDESİ! Ziraat Bankası 2000 TL nasıl alınır, başvuru koşulları ve şartları neler?

Ziraat Bankası'nın 2,000 Türk Lirası hediye ettiği iddiası, çevrimiçi arama motorlarında konu hakkında daha fazla bilgi edinme arayışlarına yol açtı. İşte Ziraat Bankası'nın 2000 TL hediye kampanyası hakkında detaylar

Sosyal medya ve haber kaynaklarında dolaşan bilgilere göre, Ziraat Bankası'nın 2000 Türk Lirası hediye ettiği haberleri dikkatleri üzerine çekiyor. Ancak, Ziraat Bankası'nın bu kampanyası hakkında doğrulanmış bilgilere ulaşmak önemlidir. İşte Ziraat Bankası'nın 2000 TL hediye kampanyası hakkında detaylar:

ZİRAAT BANKASI 2000 TL HEDİYE VAR MI, VERİYOR MU?

  • Ziraat Bankası'nın resmi web sitesinde, "Bankkart ile Troyestor'da 2.000 Türk Lirası Bankkart Lira Fırsatı!" başlıklı bir kampanya duyurusu yer almaktadır. Kampanya süresi 01 - 15 Kasım 2023 olarak belirtilmiştir.
  • Kampanya, Troyestor ile Ziraat Bankası arasındaki bir işbirliği sonucunda hayata geçirilmiştir. Bu işbirliği kapsamında, Bankkart ile yapılan alışverişlerde puan kazanma fırsatı sunulmaktadır.
  • Kampanyaya katılmak isteyen müşterilerin, Bankkart ile 1-15 Kasım tarihleri arasında tek seferde yapacakları 15.000 - 29.999 Türk Lirası arasındaki alışverişlerde 1.000 Türk Lirası, 30.000 Türk Lirası ve üzeri alışverişlerde ise 2.000 Türk Lirası Bankkart Lira kazanma şansları vardır.
  • Kampanya, Bankkart, Bankkart Genç ve Bankkart Başak sahibi müşteriler için geçerlidir. Bankkart, hem kredi kartı hem de banka kartı özelliği taşımaktadır.
  • Katılım, Bankkart Mobil, bankkart.com.tr ve SMS kanalları üzerinden sağlanabilir. Katılmak isteyen müşterilerin "TROY" yazıp 4757'ye Bankalarının kayıtlı cep telefonundan SMS göndermeleri gerekmektedir.
  • Kampanya koşullarına uyan müşterilere verilen Bankkart Lira'lar 5 Aralık 2023 tarihinde yüklenecektir.
  • Kampanyadan en fazla 2.000 TL Bankkart Lira kazanılabilir. İşlem iptalleri ve iadeler kampanyaya dahil edilmemektedir.
  • Kampanya süresi içinde katılmayan müşteriler, kampanyadan faydalanamayacaktır.
  • Kazanılan Bankkart Lira'lar, 7 Ocak 2024 tarihine kadar kullanılabilecektir. Kullanılmayan Bankkart Lira'lar, 8 Ocak 2024 tarihinde geri alınacaktır.
  • Kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkı, T.C. Ziraat Bankası A.Ş. ve Artı Bilgisayar A.Ş.'ye aittir.

Kaynak: Haber Merkezi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri