FLAŞ... FLAŞ... 30 Yıldır Gaziantep’e gelmeyen DOĞAN VE ÖZSOY REKTÖRLÜK PEŞİNDE

30 yıldır Gaziantep'le bağlalrını kestiler Gaziantep'in adını anmadılar şimdi rektörlük için yarışıyorlar...

Aslen Kilis doğumlu olan ve Kilis’in Gaziantep’in ilçesi olmasına rağmen hiçbir zaman Gaziantep’li olmadıklarını her yerde söyleyen Kilis’li Prof.Dr. Sait Mesut Doğan ile yine Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Burcu Özsoy’da tam tamına 30 yıldır Gaziantep ile bağlarını keserek İstanbul’da yaşadıkları ve bu bölgelerde görev yaptıkları ileri sürüldü.

Böylece Gaziantep Üniversitesi Rektörlüğü için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a gidecek isimlerin başında Prof. Dr. Sait Mesut Doğan ve Prof. Dr. Burcu Özsoy olma ihtimallerinin fazla olduğu ancak, Gaziantep Üniversitesi’nin Öğretim Üyeleri, “Biz kendi üniversitemizde çalışmış olan, üniversitemize emeği geçen tıpçı ve aslen Gaziantepli olan rektör istiyoruz, ama ne varki birileri İstanbul’da görev yapan biri tıpçı biri mühendis göreve getirilmek istiyorlar, yazık oluyor Gaziantep Üniversitesine. Anladık ki Gaziantep Üniversitesine 30 yıdır Gaziantep’te olmayan, üniversitemizi tanımayan yine başımıza birileri gelip 4 yılımızı daha kaybettirecek. Biz bu iki rektör adayını istemiyoruz” dedikleri iddia edildi.

SAİT MESUT DOĞAN CERRAHPAŞA REKTÖR YARDIMCISI OLDU

Adı Gaziantep Üniversitesi Rektörlüğü için geçen ve büyük ihtimalle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a gidecek olan isimlerin en başında Prof. Dr. Sait Mesut Doğan’ın geçtiğimiz günlerde Cerrahpaşa Rektör Yardımcılığına atandı.

DOĞAN İÇİN ŞOK İDDİALAR VAR

Gaziantep Üniversitesi Rektörlüğü için ismi geçen Prof. Dr. Sait Mesut Doğan ile ilgili şok iddilar olduğunu ve hatta geçmişinin araştırılarak “F” ile bağlantılı olup olmadığı araştırılıyor.

UMUT ELBOĞA VE İSHAK YÜCE’NİN DURUMU NEDİR


Prof. Dr. Umut Elboğa ile ilgili Gaziantep Ünivresitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın’ın Umut Elboğa ile YÖK özel bir rapor verdiği söylenirken, aynı şekilde Prof. Dr. İshak Yüce ile ilgili de ne söylediği merak konusu oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri