GAZİANTEP'TE Olaysız Gün Geçmiyor! ORTAOKUL'un etrafında BIÇAKLA TEHDİTLER SAVURDU

Şahinbey İstiklal Ortaokulu civarında elinde büyük bir bıçakla dolaşan bir kişi, çevredekilerde büyük bir tedirginlik yarattı.

Son zamanlarda artan suç oranlarıyla birlikte şehir magandalığının da artması gözlerden kaçmıyor. Gaziantep’te gün geçmiyor ki olaysız bir gün geçsin.

Geçtiğimiz gün bir grup sokak ortasında uzun namlulu silahlarla poz verirken bugün de Şahinbey İstiklal Ortaokulu civarında elinde büyük bir bıçakla dolaşan bir kişi, çevredekilerde büyük bir tedirginlik yarattı. Olay, okul önünde bulunan vatandaşlar tarafından cep telefonlarıyla kaydedildi. Görüntülerde, bıçaklı şahsın sokakta yürüdüğü ve etrafındaki insanları rahatsız ettiği gözlemlendi. Aniden ortaya çıkan bu durum, okul öğrencileri ve aileleri arasında paniğe neden oldu. Durumu fark eden bazı vatandaşlar, hemen güvenlik güçlerine ihbarda bulundu. Yapılan incelemelerde, şahsın neden bıçakla dolaştığına dair henüz bir açıklama yapılmadı. Vatandaşlar bu tür olayların, özellikle okul çevrelerinde yaşanmasının verdiği endişeyi dile getirdi. Veliler, güvenlik önlemlerinin arttırılmasına ilişkin yetkililere seslendi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Asayiş Haberleri