Gaziantep Karataş'ta acemi sürücü kursları krizi! Gaziantep'te Acemi Sürücüler DEHŞETİ! Ehliyet Kursları NASIL İZİN ALIYOR?

Gaziantep'in en kalabalık semtlerinden olan Karataş'ta acemi sürücü krizi devam ediyor. Gaziantep Olay Medya Grubu'na en çok haber yapın denilen şikayetlerden biri sürücü kurslarının YOĞUN trafikte 'ACEMİ SÜRÜCÜLERE' araç kullanma şikayeti geliyor

Karataş'ta acemi sürücü krizi!

Gaziantep'in en kalabalık semtlerinden olan Karataş'ta acemi sürücü krizi devam ediyor. Ehliyet almak isteyen yeni sürücü adayları için Karataş'ta bulunan eğitim alanında kurallara uyulmayınca sıkıntı yaşanmaya başlandı.
Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde bulunan 400 binlik nüfuslu Karataş semtinde eğitim alanında sürücülerle adaylar arasındaki olaylar büyümeye başladı. Sürücü kursları tarafından kuralların çiğnenmesi sonucu oluşan sıkıntılara müdahale edilmesi bekleniyor. Sürücü kurslarının özellikle trafiğin en yoğun olduğu saatlerde sürücü adaylarına işlek caddelerde eğitim vermesi sonucu trafikte zaman zaman duraksamalar meydana geliyor. Bu durumda ise hem yeni sürücü adayları hem de mevcut sürücüler durumdan muzdarip olurken Sürücü kurslarının ise yetki belgemiz var demesi dikkat çekti.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Asayiş Haberleri