Gaziantep'te Zabıta Ne İşe Yarıyor? Kayaönü Ve Karşıyaka' da Yollar İşgal Edilmiş Durumda! Gaziantep'te esnafın sessiz işgali!

Gaziantep'te esnafın yolları ve kaldırımları işgal etmesi vatandaşları bıktırdı. Gaziantep'in hemen hemen her sokağında ve caddesinde yollar ve kaldırımlar esnaf tarafından işgal edilmiş durumda.

4 milyona yakın nüfusu ile Türkiye'nin en büyük kentleri arasında yer alan Gaziantep'te esnafın vurdumduymazlığı vatandaşları canından bezdirmiş durumda. Gaziantep'te özellikle Hacıbaba, Düztepe, Karşıyaka gibi mahallelerde daha sık görülen olaya vatandaşlar çözüm bekliyor.


MARKETLER KALDIRIMLARI İŞGAL EDİYOR!


Gaziantep'te bakkal, market ve manav esnafı ürünlerini kaldırımların üzerinde sergilemeye devam edince vatandaşlara ise yollar kalıyor. Bir çok esnafın yaptığı durumdan şikayetçi olan vatandaşlar belediyelerden duruma çözüm bulmalarını istediler.

DÜKKAN ÖNLERİ DUBA İLE KAPATILIYOR!


Gaziantep'te bir çok esnafın yaptığı durum da can sıkan nedenlerden birisi olmuş durumda. Özellikle işlek cadde üzerindeki dükkan sahiplerinin işyerlerinin önüne koydukları dubalar ile park yerlerini kısıtlıyorlar.


ZABITALAR DENETİM YAPMIYOR MU?


Gaziantep'te daha önce zabıtanın sıkı denetimleri yüzünde kaldırımları ve yolları işgal edemeyen esnaflar denetimlerin azalması sonucu işgale devam ediyorlar. Olaydan muzdarip olan vatandaşlar ise çaresizce durumun çözülmesini bekliyorlar.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Asayiş Haberleri