Esra Ezmeci'nin Programında 'YOK ARTIK!' dedirten Açıklama: "Kardeşim Aslında Kocamdan!"

Esra Ezmeci'nin Programında 'YOK ARTIK!' dedirten Açıklama: "Kardeşim Aslında Kocamdan!"
Ünlü ilişki uzmanı Esra Ezmeci'nin sunuculuğunu yaptığı "Esra Ezmeci İle Yeni Baştan" programında yaşanan sarsıcı bir itiraf, gündemin zirvesine oturdu. Programa katılan Dersu Hanım, ailesi içinde yaşanan çarpıcı bir gerçeği paylaştı

Program sırasında yer yer duygusal anlar yaşanan Dersu Hanım, kendisine şok bir gerçekliği öğrendiğini anlattı: Annesiyle eşi arasında yıllar önce yaşanmış bir ilişki. Dersu Hanım'ın dramı, izleyenleri derinden etkilerken Esra Ezmeci'nin sözleriyle, karmaşık ilişkiler yumağı daha da ihtişamlı bir boyut kazandı.

ekran-resmi-2024-05-01-00-51-42.png

"Annem o zamanlar pavyonda çalışıyordu. Çalıştığı dönemde eşimle birlikte olmuşlar. 10 yaşında bir kardeşim var..." diyerek konuşmasına başlayan Dersu Hanım'ın bu itirafı, Esra Ezmeci dahil herkesi şaşkına çevirdi. Ezmeci'nin, evlilik öncesinde bu durumun bilinmesi gerektiği yönündeki saptamaları üzerine, Dersu Hanım büyük bir kafa karışıklığı ve duygusallık içinde ne yapması gerektiğini sordu.

ekran-resmi-2024-05-01-00-53-41.png


Detaylara daha netlik kazandırmak adına sorular soran Esra Ezmeci, konunun psikolojik boyutlarına vurgu yaparak Dersu Hanım'a profesyonel yardım alması tavsiyesinde bulundu. Ermeci, "Ortada bir kardeş var. Kardeş aynı zamanda üvey oğlunuz. Bu çok karmaşık bir süreç," diyerek durumun ciddiyetine dikkat çekti.

ekran-resmi-2024-05-01-00-55-04.png



Dersu Hanım'ın "Biz o zaman evli değildik. Ben iki sene önce evlendim. Biz nişanlıyken hiç desteklemiyordu. Sebebini anlamamıştım. Sonra öğrendim ki 10 yaşında olan kardeşim aslında eşimdenmiş. Ben yeni öğrendim bu durumu. Ne yapmalıyım?" şeklindeki içini döken itirafı, herkesi hayrete düşürdü.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.